Antoinette


Ik ben in 1962 geboren in Zuid-Afrika
en woon vanaf mijn 9e jaar in Nederland.

Na een leuke leerzame periode in het bedrijfsleven besloot ik in het jaar 2000 het roer om te gooien. Mijn vaste baan, waar ik met plezier zo’n 14 jaar heb gewerkt, ruilde ik in voor een zoektocht naar een andere manier om, naast mijn gezin, mijn leven vorm te geven.

Op mijn 25e was ik al begonnen met het beoefenen van yoga. Vooral de totaliteit van de ervaring van yoga spreekt mij aan. Het regelmatig oefenen heeft mij energieker, soepeler en krachtiger gemaakt. Ook de wijze waarop yoga wordt opgebouwd, vanuit ontspanning en aandacht, heeft bij mij fysieke en mentale ruimte en rust gebracht.

Steeds enthousiaster geworden, ging ik mij meer verdiepen in yoga, een waardevolle en mooie ontdekkingstocht, die nog steeds voort gaat.

Bij Amitabha heb ik de 4-jarige opleiding (500 uur) tot yogadocent gevolgd en bij See True ben ik opgeleid tot mindfulnesstrainer. Als erkend en gediplomeerd yogadocent ben ik aangesloten bij Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik jaarlijks erkende bijscholingen en cursussen, intervisies en retraites, die steeds weer voor inspiratie, verdieping en vernieuwing zorgen. Deze ervaringen deel ik graag en worden verwerkt in de wekelijkse yogalessen, die daardoor een heel eigen karakter hebben.

Met veel plezier geef ik sinds 2007 yoga in Brummen.

Ik hoop je te ontmoeten tijdens één van de yogalessen in Brummen/Oeken , of voor een individuele begeleiding.